Suojuoksua la 18.9. Lapissa
15.9.2021 7:16 Uutiset / Seuran pääsivusto

Rauman Kauklaisten turpeenottosuolla järjestetään la 18.9. suojuoksutapahtuma, jossa saa turvallisessa ympäristössä tutustua suolla kuntoiluun.

Suo sopii kunnon kohotukseen monille nivelvaivaisillekin, sillä se vaimentaa tehokkaasti polviin, lonkkiin ja selkään kohdistuvat iskut.

Tapahtumassa kierretään 1,5 km:n merkattua lenkkiä 1-3 kertaa sarjasta riippuen. Sarjoina on kuntosarja sekä kilpailuhenkisille ajanottosarjoja 14-vuotiaista aina 70-vuotiaisiin asti. Varusteiksi riittävät normaalit ulkoiluvälineet lenkkareineen, joiden nauhoitus tosin kannattaa laittaa kohtalaisen kireälle, jotta kenkä ei pääse irtoamaan jalasta. Pääasiassa suo upottaa tosin vain nilkkaan asti, mutta jossain kohtaa syyssateet ovat pehmentäneet turvesuota niin, että säärikin voi humpsahtaa turpeeseen. Kuntosarjassa osallistujat voivat halutessaan käyttää sauvoja etenemistä helpottamaan.

Tapahtuma järjestetään Kauklaisten turvesuolla Vikkajantien varrella klo 12 alkaen. Paikalle on opastus Kauklaistentieltä. Kisapaikalla ei ole peseytymistiloja, mutta kisailijoille on varattu suihkutilat Lapin liikuntahallilta.

Pienen osanottomaksun maksamalla saa suoaiheisen muistomitalin ja osallistuu arvontoihin. Tapahtuman järjestelyistä vastaa Lapin Salama.


SUOJUOKSUTAPAHTUMA

la 18.9. klo 12

Rauman Lapissa Vikkajantie

Opastus VT 12/ Kauklaistentien risteyksestä

MYl, NYl 5,5 km

M50, N50, M60, N60 4,1 km

Kunto, M/N14, M70, N70 2,75 km

Ilmoittautuminen paikan päällä 12€(JK10€)

Sis. mitalin, arvontapalkinnot, peseytyminen kk:n koululla

Lapin Salama Arto Elonen 050 3713718 r.elonen@gmail.com

https://lapinsalama.fi/

Kisa juostaan turpeenottosuolla, jalka uppoaa max. polveen asti, lenkki/trail-kengillä pärjää   
Lisää uutisia
Lapin Salama ry
«  Elokuu   »
Kategoriat