YK:n Lasten Oikeuksien päivä 20.11.
20.11.2020 18:00 Uutiset / Seuran pääsivusto

Pelastakaa Lapset ry Lapin Osaston puheenjohtaja Sini Auvinen ojensi Vuoden Lapsellinen Teko diplomin Lapin Salaman lasten liikunnan vastaavalle Annika Hakalalle.

Kiitos kunniasta!!

Tänään 20.11.on YK:n lasten oikeuksien päivä.

Lapin Salama sai kunnian tänä vuonna ja Pelastakaa Lapset ry Lapin Osasto luovutti meille Vuoden Lapsellinen Teko diplomin.

Olemme otettuja tästä!!

Pelastakaa Lapset Lappi puheenjohtaja Sini Auvinen ojensi diplomin Lapin Salaman lasten liikunnan vastaavalle Annika Hakalalle.

Lasten ja aikuistenkin liikuttaminen on meille sydämen asia.

Lapin Salama järjestää lasten liikuntakerhoja 3-10 vuotiaille, sählykerhoja ala-asteikäisille, toiminnallista jumppaa aikuisille, höntsäsählyä naisille ja miehille erikseen ja yhdessä. Kesäkaudella lisänä yleisurheilua, lasten kesäleiri ja höntsäpesistä. Myös kuntoliikunta on meillä isona osana toimintaamme.

Mikäli sinulle heräsi kiinnostus toimintaamme, ole ystävällisesti yhteydessä Annika Hakalaan annikahak@gmail.com/0407612191.

Ja hei, mikäli harrastamiseen olisi halukkuutta, mutta kustannukset tai väline-/varustehankinnat ovat esteenä, niin Pelastakaa Lapset ry Lapin Osasto auttaa.

Klikkaa alla olevasta linkistä, täytä Eväitä Elämälle harraste hakemus.

http://lappi.pelastakaalapset.fi/evaita-elamalle/


   
Lisää uutisia
Lapin Salama ry
«  Tammikuu   »
Kategoriat