Salamakallio

KESÄN OHJELMISTO 2020Tanssit alkavat klo 19.30.

Seuran omistaman Salamakallion tanssilavakiinteistön rakentamistyöt aloitettiin vuonna 1954 ja saman vuoden juhannuksena tanssittiin ensimmäiset tanssit rakennetulla lavalla Vili Vesterisen yhtyeen tahdittamana. Seuraava vuonna lava sai päälleen katon ja myöhempien vuosien ja vuosikymmenien aikana useaan otteeseen laajennettuna Salamakallio tarjoaa tällä hetkellä puitteet touko- syyskuun aikana niin tanssien kuin erilaisten juhlatapahtumien järjestelyille.

Nykyisellään tansseja järjestetään kesän aikana keskimäärin kahden viikon välein ja vapaat viikonvaihteet ja viikonpäivät ovat vuokrattavissa perhe- ja muihin juhlatilaisuuksiin.

TILOJEN VUOKRAUS

Salamakalliolla on tilaa jopa 400 henkilön tilaisuuksiin. Kiinteistön lattiapinta-ala on noin 800 m2, josta tanssisalin osuus on noin 350 m2. Tanssisalissa on parkettilattia ja kaksi orkesterilavaa. Ravintola lattiapinta-ala on runsaat 200 m2 ja siihen liittyvä keittiö on varustettu kolmella kylmiöllä, kahdella suurtalousliedellä, suurtalousastianpesukoneella, sähköliedellä ja mikroaaltouunilla. Kiinteistöllä on oma syväporakaivo. Juhlakäytössä tanssisaliin saadaan mahtumaan pöytäpaikkoja jopa 250 henkilölle tanssitilan siitä vielä kärsimättä. Pelkkiä istumapaikkoja voidaan saliin mahduttaa runsaalle 400 henkilölle.

Koko talon vuokra viikonvaihteen juhlakäytöstä on vuoden 2017 alusta 500 euroa.
Mikäli Salaman omistamat pöytäliinat otetaan käyttöön, peritään niistä 10 %:lla korotettu pesulakulu. Tilat saa käyttöön keskiviikkona ja ne tulee luovuttaa sunnuntaina ellei toisin sovita. Mikäli vuokraus koskee viikonvaihteessa pelkästään ravintola- ja keittiötiloja on vuokra 200 euroa. Viikonvaihteen ulkopuolelle osuvasta vuokrauksen hinnasta sovitaan erikseen.

Tilojen vuokrauksesta vastaa Seppo Ala-Siuru, puh. 044-5240235,

seppo.ala-siuru@dnainternet.net.

Hän vastaa myös tanssi-iltoja koskeviin kyselyihin.


   
Lisää uutisia
Lapin Salama ry
«  Lokakuu   »
Kategoriat