Harrasteliikunta

Seuran harrasteliikunta pyrkii ensisijaisesti aktivoimaan seuran jäseniä osallistumaan vuoden aikana järjestettäviin erilaisiin seuran itse järjestämiin, mutta myös erilaisiin yhteistyössä järjestettäviin tapahtumiin, joissa yhteistyökumppaneina ovat paikkakunnan muut urheiluseurat, kyläyhdistykset sekä kaupungin liikuntatoimi. Tapahtumat vaihtelevat vuosittain jossain määrin mm. olosuhteista riippuen.

Harrasteliikuntakausi

Säännölliseen harrasteliikuntaan houkutteleva kausi alkoi kesäkuusta 2014 ja  jatkuu toistaiseksi. Tähän liittyen on Lapin alueelle asetettu merkintälaatikot kuuteen pisteeseen: Murtamoon ”pusupysäkille”, Kauklaisiin Horman tienristeykseen, Kaukolaan ilmoitustaulukatokseen. Kodiksamiin Mäentaantien alkuun  ja Teilinummelle pururadan lähtöalueen katokseen sekä Alakierelle Kauklaisten tienristeykseen Kirjattavaksi suoritukseksi kelpaa mikä tahansa 1/2 tunnin päivittäinen liikuntasuoriutus ( enint. yksi suoritus/pv). Kuukausittain arvotaan suorittajien kesken yllätyspalkintoja.

Löylyhölkkä

Oma, jo asemansa vakiinnuttanut tapahtuma on Löylyhölkkä elokuun ensimmäisenä lauantaina. Matkan pituus hölkässä on 8 km ja kilpailukeskuksena toimii Lapin liikuntahalli osoitteessa Kirkkotie 6.

Kuuden järven pyöräily

Vakiintuneita yhteistyötapahtumia ovat kuuden järven pyöräilysarja vapusta juhannukseen sekä samaan aikaan toteutettava Satakunnan haastepyöräily.

Säiden niin salliessa talvikaudella järjestetään Narvilla helmi-maaliskuussa sekä kuutamohiihto että perinteinen Narvin päivähiihto. Yhdessä Endurance klubin kanssa järjestetään tänä vuonna toisen kerran Narvi triathlon, jossa kisakeskuksena toimii Lapin rantasauna. Muista omista tai yhteistyössä toteutettavista tapahtumista tiedotetaan näillä kotisivuilla.

Suojuoksu

Syksyllä syys-lokakuussa on jo vuosikausia järjestetty Arto Elosen alkuun panema suojuoksu Kauklaisissa Ojasuon turvesuolla. Matkaa voi tehdä myös sauvakävellen. Taitettavat matkat ovat 2,2 km ja 6 km.