Kuntoliikuntaa

Salaman kuntoliikuntakausi jatkuu edelleen! Päivittäin kirjattavaksi suoritukseksi hyväksytään 1/2 tunnin liikuntasuoritus (yksi suoritus/pv). Suoritusvihot löytyvät Murtamosta pusupysäkiltä, Kauklaisista Horman tienristetyksestä, Kaukolasta ilmoitustaulukatoksesta, Kodiksamista entisen koulun luona olevasta katoksesta ja Teilinummen kuntoradalta lähtöpaikan katoksesesta.

Kuukausittain arvotaan suorittajien kesken yllätyspalkintoja. Kesäkuun arvonnassa t-paidan voittivat Hannu Vuoristo ja Kari Tuominen. Heinäkuun arvonnassa kylpypyyhkeen voittivat Jouni Nurmi ja Markku Vainio. Elokuun arvonnan voittajat olivat Pekka Helin ja Veli Suominen. Syyskuun arvonnan voittajat olivat Matti Seikkula ja Veli Lehtonen. Lokakuun arvonnan voittajat olivat Maija Laine ja Helena Varjonen. Marraskuun arvonnan voittajat olivat Tuula Virtanen ja Pekka Seikkula. Joulukuun arvonnan voittajat olivat Leilat Salminen ja Sato-Hunsala. Tammikuun 2015 arvonnan voittajat olivat Leena Salo ja Anne Seikkula.Helmikuun arvonnan voittajat olivat Raija Elonen ja Satu Vuorio. Maaliskuun arvonnan voittajat olivat Reima Suominen ja Fiina Hannula.  Huhtikuun arvonnan voittajat olivat Emmi Katila ja Elvi Lehtinen. Toukokuun arvonnan voittajat Arto Elonen ja Hanna Helin-Luotonen.  Onnittelut.